Toimitusehdot

 

  • Toimitus Suomeen kestää noin 5-10 arkipäivää.
  • Tuotteet toimitetaan lähimpään Postiin tai suoraan kotiin.
  • Toimituskulut ovat muille kuin SHYNY tuoteperheen tuotteille 6€ , kun tilaus on alle 60€ arvoinen.
  • SHYNY tuoteperheen toimituskulut 4€ alle 60€ tilauksissa.
  • Yli 60€ tilauksissa toimitus on ilmainen.
  • Toistaiseksi toimitus vain Suomeen

 

Takuu

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai haluat muuttaa tilaustasi, ota yhteyttä sähköpostilla info@originalawa.com ja palauta tuote 14 päivän kuluessa saatuasi tuotteen. Tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu ostopäivästä. Voit palauttaa viallisen tuotteen maksutta ja korjaamme sen tai lähetämme uuden tuotteen viallisen tilalle. Otathan ensin yhteyttä sähköpostilla info@originalawa.com.

Palautus

Tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@originalawa.com neljäntoista (14) päivän sisällä vastaanotettuasi tilauksen. Huomioithan että tuotteen täytyy olla palauttaessa käyttämätön ja siinä kunnossa, kun se on ollut vastaanottaessa.  Palautamme rahat tarkastettuamme palautetun tuotteen. Asiakas vastaa itse palautuksen toimituskustannuksista. Esimerkiksi Shipit.fi tarjoaa vaivattomat toimitustavat.

Palautusosoite: Vartiovuorenkatu 3b A 30, 20700 TURKU

Tuotteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa tuotetta, niin palauta vaihdettava tuote edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja tilaa uusi tuote tilalle.

Noutamattomat paketit

Noutamattomien pakettien uudelleenlähetyksestä veloitamme 6€ toimituskulun. Noutamatonta pakettia ei lasketa palautukseksi vaan palautuksesta täytyy ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse.