Toimitusehdot

 

  • Toimitus Suomeen kestää noin 5-10 arkipäivää.
  • Tuotteet toimitetaan lähimpään Postiin tai suoraan kotiin.
  • Toimituskulut ovat muille kuin SHYNY tuoteperheen tuotteille 6€ , kun tilaus on alle 50€ arvoinen.
  • SHYNY tuoteperheen toimituskulut 3€ alle 50€ tilauksissa.
  • Yli 50€ tilauksissa toimitus on ilmainen.
  • Postitus Eurooppaan on 25€

 

Takuu

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai haluat muuttaa tilaustasi, ota yhteyttä sähköpostilla info@originalawa.com tai palauta tuote 14 päivän kuluessa saatuasi tuotteen. Tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu ostopäivästä. Voit palauttaa viallisen tuotteen maksutta ja korjaamme sen tai lähetämme uuden tuotteen viallisen tilalle. Otathan ensin yhteyttä sähköpostilla info@originalawa.com.

 

Palautus

Tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Huomioithan että tuotteen täytyy olla palauttaessa käyttämätön ja siinä kunnossa, kun se on ollut vastaanottaessa. Tuotteiden palauttaminen onnistuu helposti tuotteen mukana tulleen palautustarran avulla. Voit pakata tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen ja laittaa palautustarran vanhan lähetystarran tilalle ja viedä lähimpään Postin toimipisteeseen. Palautamme rahat tarkastettuamme palautetun tuotteen.

Kirjeitse toimitetuissa tuotteissa asiakas voi palauttaa tuotteen/tuotteet kirjeitse, jolloin Original AWA korvaa postimerkin hinnan rahojen palautuksen yhteydessä.

Palautusosoite: Vartivuorenkatu 3b A 30, 20700 TURKU

Tuotteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa tuotetta, niin palauta vaihdettava tuote edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja tilaa uusi tuote tilalle.